MR. SUSHI EXPRESS TWIJNSTRAAT

MR. SUSHI EXPRESS TWIJNSTRAAT Is het goed? Vertel het anderen. Zo niet, vertel 't ons

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1121 beoordelingen
22 okt 2019 om 12:41 Lekker gegeten . Vis was ook heerlijk vers bedankt.
21 okt 2019 om 23:15 Heerlijke sushi!
21 okt 2019 om 22:48 Duurde erg lang
21 okt 2019 om 19:54 Zeer slechte ervaring! De sushi is droog en er zaten geen sojasaus, wasabi, gember en stokjes bij. Ik heb direct gebeld maar het vaste nr geeft geen gehoor en het mobiele nr geeft direct de voicemail. Voicemail ingesproken maar geen reactie gekregen.
18 okt 2019 om 21:49 De bezorging duurde echt moker lang, het eten was verder wel lekker
16 okt 2019 om 19:40 Snelle bezorging! Fijne communicatie. Sushibox B was erg lekker, eindelijk een box waarvan we alles lekker vinden. De presentatie/smaak van de pittige tonijn maki was niet fantastisch. Maar dan bestellen we de volgende keer iets anders. Wij zijn tevreden
13 okt 2019 om 21:07 Hoewel ze wel al direct belden om te vertellen dat het eten later zou zijn, duurde de bezorging wel erg lang. Rond 6 uur besteld en het eten was er pas rond 8. Het eten zelf was wel erg lekker.
12 okt 2019 om 17:55 Heerlijke gegeten!
11 okt 2019 om 22:32 Helft van de order klopte niet. Elke roll was vervangen door een ander menu item.
10 okt 2019 om 15:04 de levering was heel snel er werd zelf nog gebeld en gevraagd of het eeder geleverd mocht worden het is was ook erg lekker ik zou zeker vaker bij jullie bestellen
10 okt 2019 om 12:48 Goede service en heerlijk gegeten!
10 okt 2019 om 12:26 Was heerlijk tot gauw.